Wednesday, March 09, 2011

hihihi~~

hehee...
tadi kat sekolah ade majlis perjumpaan pelajar STF...
dah la majlis tu kul 2.30...
pnt sgt..http://www.cute-smiley.com
x boleh balik umah pulak tu..
lapar sgt..
prt still sakit dary pagi td..
x taw la nape...
ase serabut jer..
tapi wat x tau jer..
tahan jer la..

time tunggu daddy dtg...
lapar nyer prt ni..ngat nk g kantin sekolah jap..
nk tgk mknan ape yg blh dimakan time tu..
baru ni nk otw..
pastu ade member ckp yg daddy dah dtg..
so terpakse la kubur kan niat nk g mkn tu..

then bwk la daddy kat tmpat pendaftaran..
masuk jer dewan ..
tgk x ramai agy yg dtg..
so aq pon pilih la seat yg agak selesa untuk aq ddk bersama daddy..
so aq ddk sambil sembang2 ngan daddy..

bile start jer majlis tu 
aq un dgr jer la ape yg org tu ckp..
tapi lame2 mate aq ni sgt la berat nyer..!
ase nk tido jer..http://www.cute-smiley.com
tapi aq gagahkan jgk mate ni supaye jadi ringan sket..
tapi x blh gak..
sampai tertido aq kat situ..
sampai daddy aq kjt aq..
pastu aq cm terperasan org yg ckp kat dpn tu cm pandang jer..
malu nyer!http://www.cute-smiley.com
mntk2 la tu cume perasaan je..
n bile aq tgk member aq pon ade yg tido..
sampai tersengguk sengguk..
sian tgk..
hahaha!

bile dah abh majlis tu..
penceramah tu g kat aq n die ckp..
ngantk sgt ker tadi..
aduhhh!
malu nyer aq..http://www.cute-smiley.com
aq un senyum jer la..
muka dah x tau nk nyorok kat ne..
mlu gler..
pasni aq x nk dah jadi gni..
maluuuuu!
serik dah wehh!
ok la..
bubye..

terima kasih kerana sudi bace entry teyha..sila komen ye.TQ!

2 commentor:

miss piNx aka biEy said...

ahakx..lam rmai2 teha gak yg kne??
huhuhu...owg cute ekp0n.. :D

acik teyha said...

hehe..tu la pasal..padahal ramai gak la tertido..
x cute pon akak...
muke poyo jer time tu..muke lapar..hahaha