Saturday, May 04, 2013

balik kampung Sabak Bernam, Selangor


halaman rumah mak cik..actually rumah ni makcik dah tinggal kan 2 bulan sebab kurang sihat and duduk dgn anak dia..so bila kami datang baru makcik balik sebab selalu bila kami balik kampung rumah ni la yang kami akan bermalam..seronok sangat..

anak sedara ku yang tak reti duduk diam..penat layan kerenah dyeorng ni..
afiq and akmal..huhu

aleesya yang kuat benor posing nye..kelas kau lesya

ni la family ku yang balik kampung hari tu..

pemandangan sawah padi dari tepi rumah makcik...

aleesya

me and my sister..time ni kami kat kenduri sepupu kawen kat kuala selangor..

wooo..akmal menguap..huhu..

ha..gambar yang ni pulak bersama sedara mara yang sempat kitorang jumpa..ayah teha cakap..adik yang duduk kat sebelah teha yang pakai spek mata and tudung kelabu tu muka dia sebijik macam teha..sampai ayah cakap "eh!bila masa teha tukar baju?" haha..yeke sama?macam tak je..pelik-pelik ayah aku ni..

ujie and dia punya anak...

posing je lebih maizan ni..

farhani and akmal..ala akmal nangis la...huhu

yang kawen tu sepupu teha..nama dia mimi..cantik kan

my sister and dia punye husband

aleesya..farahani..maizan..and abang afiq yang bam bam



eh..gedik betul aleesya ni..hahaha..

ok..tu suma gambar masa balik sabak bernam hari tu..balik hari tu sebab sepupu kawen and sebab dah lama tak balik kampung..teha je la yang dah lama tak balik..ayah sokmo balik..tapi balik diam-diam je..sebab tak nak teha ikut..lagipon teha kan tengah study..so tak de cuti..sekarang cuti sekolah tak sama dengan cuti teha..so bila cuti sem ni la masa yang yang balik kampung nye..seronok sangat bila balik ramai-ramai ni..hehehe..ok lah..tu je..so bubye semua..
sekian


terima kasih kerana sudi bace entry teyha..sila komen ye.TQ!

1 commentor:

tenku butang said...

hai.. salam kenal,
follower no.568
done follow sini,
jom follow teman yea yunk..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog