Wednesday, July 20, 2011

:) gggggrrrrrrrrrrrrrr (:

assalamualaikum..
hye semua..
hari ni 20 julai 2011..
last teha update blog 14 julai 2011..
blh la tahan lame..
hihi..
sbnrnye teha dah x taw nk tulis ape kat blog ni..
and baru ni 16 & 17 julai teha ade kem kat melake..
kem jati diri kat durian tunggal..
huhu..
xtaw nk ckp pe bile dah sampai sane..
coz asalnye ckgu ckp kem kokorikulum..
last jadi kem jati diri..
sabor jela bile dah ikot sume prturan kat sini..
mmg  bestt!!!
balik rumah trus demam..hihi..
nk share sket2 gmbr time kat sane

*

*

time ni hari last..
before jungle tracking..
nyanyi jap..


ni pon hari last..
hihi..


time ni dah nk balik..
mmg hepy x terkata..


ngah kemas2 khemah..
x sabar nk balik..

ni farah..
muke terpakse..

sape taw ni ape??
lau x taw g cari kat zoo..
ade kot..

bile dah sgt mls nk berjalan..
duk kat taman jela..
lokasi..
zoo melaka

yeahh..
welcome to zoo melaka..
padahal nk balik dah time..
muke x bermaya..
sbb terlalu pnt..



sebenarnye bnyk taw gmbr mase kat sane..
tapi bkn teha yg ambik la gmbr tu..
fasi kat sane..
coz time kat sane kami semua x dibnrkan menggunakan handphone..
so x blh la ambik gmbr..
sdeh2...


ok...
hujung minggu ni ade kem lagi..
kemm!!!
ngatkan baru nk relex jap..
pnt2...
tapi yg ni nseb bek x duk lam hutan...
kem tu start 22,23,24 &25 julai...
sape nk join jom la ek..
ok..
sampai sini je la..
teha dah x taw nk tulis ape...
ok bubye..




terima kasih kerana sudi bace entry teyha..sila komen ye.TQ!

2 commentor:

CikAnyss' :O said...

JOM USHA header free , bolehambil kalau suka "{

nuyen said...

follow awak . follow kite jugak kalau tak keberatan ea =)