Friday, April 20, 2012

masa untuk kita nyanyi nyanyi

-Assalamualaikum-

Uit..thanks ya bagi sesiapa yang sudi baca blog teha ni..petang ni teha nak nyanyi..nak tahu lagu apa?
ok tajuk lagu ni ANDAI AKU BERCINTA LAGI..sebenarnye teha dengar lagu ni malam tadi..mase tengah sedih-sedih..tak tahu lah kenapa semalam sedih je rase..mungkin tu tanda yang teha kene kuat lepas ni..tak boleh sedih-sedih (dalam hati ni macam kene simbah asid,,sedihnya!)ok jom kita nyanyi..ni lirik dye..kalau nak dengar muzik dye ade kat tepi blog teha..yang tengah play2 tu ya..

Kini kau tiada

Senafas pun ku perlu mencuba
Kau bawa pergi sebahagian dari jiwa raga



Bersendiri hidup umpama hilang erti
Bagaimanakah meneruskan hayat ini



Andai ku bercinta lagi suatu hari nanti
Tunjukkan di mana
Ruang hati untuknya yang masih belum kau huni?



Apabila tiba waktu bersemuka
Ku perlu pejamkan mata dan memaksa lafaz cinta
Dengan bayangmu di minda



Tiada pengganti bisa hadir dan mampu menyembuh
Rawan di hati meleraikan semangat ku runtuh



Bersendiri masa umpama tak beralih
Berapa lama lagi harus ku merintih



Malam tidak berpurnama
Fajar tiada kejora
Aku hilang di dalam gelita kalbu
Tanpa dirimu asaku mati



ok sekarang anda semua boleh gelakkan teha sebab suara teha tak sedap pon..jiwang habes..ok bye

written by :
NorFathehah bt Rusti

terima kasih kerana sudi bace entry teyha..sila komen ye.TQ!

5 commentor:

cik mun said...

mun pun suke lagu ni..hehehe

acik teyha said...

sama lah kita :)

teha said...

hahhaha ! ape slh nyee nk berjiwang sekali sekala !

fIziE said...

saba la ye wahai ci teha...jgn sampai jd jiwang karat suda la ye

acik teyha said...

hehehe