Monday, April 29, 2013

home sweet home :)


hye semua..hari ni baru sy berkesempatan nak menulis entry di blog ni..setelah 5 hari berada dirumah..actually sy baru balik dari kampung halaman di selangor..sangat seronok sebab dah lama tak balik kampung kan..setelah bergelar student IPTA ni...cewah ! sebenarnye sy dah mula start cuti semester..sekejap je rase untuk semester ni..apa pun sangat best taw bila cuti semester ni..ahaha..tak yah pikir pasal assingment..pasal repot bagai..boleh rest kan kepala otak yang mmg dah serabut ni..tak dapat nak gambar kan betapa seronoknye bila cuti ni..tapi kan..bila cuti lama ni nnati mula rasa rindu kat kawan-kawan..tak pe..dah janji dgn dyeorng kalau free mase cuti ni sy akan turun kuantan nak g jalan sama-sama dgn dyeorng..
gambar kenangan before final exam untuk semester 2 ni..picnic bersama lecturer transport di pantai Teluk Chempedak..sangat seronok and miss this moment..

cerita semester 2 ni..um nak cerita apa ye..tak cerita yang best pon..sebab bnyak dah lupe pasal mende..hari-hari buat mende sama..balik kelas tido..study and bla bla bla..so tak de mende nak story pun..
semester 2 ni banyak cerita sakit hati je..sakit hati dgn sape korang sume tak payah tahu lah..bese lah tu bila dah knl ramai org ni..bkn semua suka kita and dapat terima kita..and kita pun sama jugak..ade kadang2 tu ase nak sepak2 je org tu..tapi sabar je lah...hahaha
Okey..cuti untuk semester 2 ni boleh tahan lame nye daripada semester 1 yang cuma 2 minggu..alahai..mcm tak cuti je..hahaha..sem ni cuti 1 bulan 2 minggu..sy tak berminat pun nak kira2 cuti ni..tapi sebab ade kawan yang suka mengira hari cuti ni..so sy boleh tahu cuti sy berapa hari..hahaha..thanks kawan...
ape ye nak buat mase cuti sem ni..ade idea tak?
urm sem depan tak de lah cik abg dah..dia dah balik perlis..jauhnye..sem ni dah habis maknenye praktikal awk pun dah habis..tak pelah..bape tahun je lagi kan...sabar-sabar..










 rindu korang semua...
hope semester akan datang menjadi lebih baik and doakan result final exam sy cemerlang ok... :)
sekian..





terima kasih kerana sudi bace entry teyha..sila komen ye.TQ!

2 commentor: