Sunday, September 25, 2011

good luck !!

hye semua..sihat x ni?hope korang semua sht la kan..
hari ni teyha nk wish good luck kat kawan2 teyha yang pergi sarawak untuk perlawanan silat peringkat kebangsaan..sebenarnye teyha lambat wish kat diorang..tapi x pelah..diorang pon x balik lagi dari sarawak..
ok..meh teyha nk tunjuk sket muka2 kawan teyha yang g sarawak tu..



2 orang kawan teyha ni kembar..sorang sama kelas ngan teyha..sorang kelas lain

time ni persembahan time hari sukan sekolah..

ni pon sama


ok..ni muke yang paling jelas kot..bergaya je kan sume..tapi yang ni x semua pergi..lelaki dlm pic tu semua x pergi ok..perempuan je yang pergi..

ok..teyha harap kawan2 teyha boleh membawa balik kejayaan ok..
hope korang selamat balik even time korang pergi bnyk dugaan nye..
so good luck ok..




terima kasih kerana sudi bace entry teyha..sila komen ye.TQ!

4 commentor:

kpop fanz said...

nice ur blog..hehe..c0mel2..

JaNnaH said...

sempat mengheboh2kannya.. good job... harumkan sekolah kite.. go teha

Cik tikah said...

wah! wakil kebangsaan tuh. hebat! :0

acik teyha said...

tq semua