Saturday, August 20, 2011

Contest Candid Photo By Blog Ohh Byha :)

assalamualaikum ..
hye semua kengkawan..
mlm ni teyha nk join contest..
nak taw contest ape?? 

menarik kan??
mmg menarik...
and kalau nak tahu Cik Zety la yg tag teyha..

cop! sape nak join boleh join oke..
no problem..
tapi ade syarat nye..ehehe..
cam biase lah kan..mcm lah tak biase pulak..



  1. korang kenalah ada gambar candid . ORIGINAL !
  2. HANYA SATU GAMBAR YANG DIBENARKAN !
  3. kena ada blog !
  4. kena buat entries pasal contest ni , selepas dah buat entries , sila tag kepada 3 orang kawan blogger .
  5. hantar link blog untuk pengesahan di ruangan comment blog
  6. korang follow blog Ohh Byha  untuk tau isu-isu semasa mengenai contest ini .
  7. korang kena like page FB "Blog Ohh Byha" untuk tau keputusannya nanti . . .
                                  * terbukti sudah yang teyha copy paste je.. maaf ye Cik Byha :)
oke..jom kite mulakan..

ok teyha letak pic ni..
jangan kutuk kalau x cantik..DIAM AJE !


now teyha nak tag 3 orang yang bertuah


*korang join taw.. :)

oh ya..
lupe pulak..
hadiah untuk pemenang ialah

Dueba Series - Pop C Light Grey 
Dueba Series - Pop C Light Brown

menarik kan?
so jom la join..

ok good luck !
babai

terima kasih kerana sudi bace entry teyha..sila komen ye.TQ!

6 commentor:

Ratu Lissa said...

thanks teha..
kalau free saya join, hehe^^
saya x de mood nak join contest nie, thanks ye sudi tag :)

acik teyha said...

welcome...orait :)

teha said...

thnx tag dear :) gudluck yee ! :)

acik teyha said...

welcome...join taw

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

gudluck:)

slmt ari ry

acik teyha said...

thank you :) selamat hari raya jgk :)