Friday, June 01, 2012

PERHATIAN kepada peminat K-POP !


actually teha jumpe ni dekat fb!! baca-baca...klik la gambar tu kalau tak nampak dengan jelas..teha tergelak jugak baca..and betul jugak ape yang tertulis tu..masa teha baca tu teha teringat dekat kawan teha yang gila-gila sgt k-pop ni..kalau dia baca ni mesti dia terasa..HAHA sory ye..hew hew
sekian..

p/s: maaf kepada sesiapa yang singgah blog teha..sebab teha sekarang jarang dapat on9 sebab mulai detik ini,saat ini teha sibuk sikit..so kalau yang singgah blog teha tingglkan la jejak ye..nanti ada masa lapang teha TERJAH blog korang balik ye..

Norfathehah bt Rusti


terima kasih kerana sudi bace entry teyha..sila komen ye.TQ!

4 commentor:

Sakura Aihana said...

Hana pun pelik dgn kpop fan yg terlalu obses.... Hana pun tergelak baca ayat tu... hana lyn juga kpop ni tp x delh obses sngt...

acik teyha said...

sama lah kita..pelik sgt la nape dyeorg cakap dyeorg ni comel

TanpaNamaDer said...

k pop meme chomel
sebab ramai surgery, no 1 in the world wakaka

acik teyha said...

:)