Monday, May 28, 2012

aku bercuti..bye semua :(

hai semua..start hari ni siapa-siapa yang singgah blog teha...teha nak mintak maaf ye sebab mybe lambat teha nak balas balik kunjungan and baca entry korang semua...sebab teha tak ada untuk beberapa hari ni..sory ye syg-syg ku sekalian..and teha mintak kalau singgah blog teha tinggalkan la jejak langkah korang supaya teha boleh balas balik kunjungan korang,,,so nnt tak ada la yang cakap belakang..kang nnt ade pulak cakap "teha ni aku singgah nlog dye..dia tak singgah pun blog aku"ha cm ni la yang teha tak nak..teha sibuk sikit sekarang..sory semua..bubye..
sekian

Norfathehah bt Rusti

terima kasih kerana sudi bace entry teyha..sila komen ye.TQ!

5 commentor:

Fiza Suhaimi said...

Nak pergi mana tu dear? btw, take care yee.. :)

Nora Karim said...

ala... teha gi mana?? :P

caliph shuriken said...

hepi olidei ^^

AzRi AtHiRaH said...

bercuti eh..sabtu ni aq g port dickson..hehe^^

TanpaNamaDer said...

balik kmpg ke?