Friday, May 25, 2012

bila nak dapat ??

hai semua..sihat?hari ni dah 4 REJAB..dan alhamdulillah Allah beri keizinan bernafas sampai sekarang..okey..hari ini teha sampai sakit perut fikir menda apa yang teha nak tulis..sebab boring baca entry teha asyik sama aje kan..haha..cuba baca tajuk entry teha?bila nak dapat?nak dapat apa kan..haha sebenarnya teha ni dah beberapa bulan mempunyai lesen memandu..tapi tak penah nak dapat bawak kereta yang ada kat rumah ni..sedih nya lah tengok kawan-kawan teha dah boleh bawak kereta sampai 1 Malaysia dia pusing..teha?aiyoo..setakat 1-5 km je la..tu pun nak jugak merasa bawak jauh-jauh..ayah tak bagi :(
ayah cakap cenggini "adik baru lagi pandai bawak kereta..tak payah lagi la bawak jauh-jauh.."apa lah..haih..biarlah..risau kot..kalau cenggini macam mana teha nak suh ayah belikan kereta untuk teha???HAHA..kereta tak besar pun..kecik je...

huh!berangan lah kau teha..jangan harap..beli sendiri!HAHA..ada sesiapa yang nak belikan teha kereta macam ni??mustahil!

oh ye..HEHE teha ni kan biasa lah kan kuat berangan..selalu berangan nak macam-macam..teha rasa macam nak cincin je sekarang ni..tak banyak pun..1 je..haha..bukak je laptop terus search kat google gambar-gambar cincin..haih rambang mata ku...lagi sekarang harga emas tengah jatuh..best ni kalau ada duit ni..boleh beli banyak-banyak..tapi ..mana ada duit..berangan aje lah yang teha mampu..tak pe..teha akan usaha mendapatkan duit..! azam yang tinggi!

ada yang nak bagi tak??angkat hidung..tak kan ada..tak apa..simpan duit.nanti dah banyak boleh beli..hahaha...okeylah..merapu aja tak sudah..bubye..
sekian..

Norfathehah bt Rusti

terima kasih kerana sudi bace entry teyha..sila komen ye.TQ!

4 commentor:

Syed Salleh said...

Ha3.. chaiyooo ! semonge achieve ape yang die nak :)

(http://syedsalleh.blogspot.com/)

Fiza Diaries said...

fiza selalu berangan gambar yang bawah tu.. haihh, bila pun tak tahu laa tuan putera nak datang melamar nih.. kuikui.. :P

acik teyha said...

syed salleh : thank you so much kerana menambah kan semangat saya..haha

acik teyha said...

fiza : haha tak lama lagi fiza ni..tengok-tengok besok tuan putera datang besok kan..mmg best lah :)