Sunday, May 06, 2012

wohooaa !

Assalamualaikum..
hye semua sahabat-sahabat dan pembaca setia blog teha *ada kot*...sihat kan semua?..hari ini 6 Mei 2012..sekejap sangat masa berlalu..selalu nye dulu masa teha sekolah time-time gini tengah sibuk nak prepare kepala utak ini untuk exam pertengahan tahun..betul tak?
sekarang ni otak un jadi macam jarang bekerja sebab hari-hari kerja nye bermalasan..TERUK habes..itulah realitinye bila bergelar penganggur terhormat ni..tapi sekarang kembali berfungsi dengan laju nye sampat nk pecah rase bila fikirkan dimana teha nak sambung belajar ini andai kata teha tak dapat UPU..tapi teha doa banyak-banyak supaya dapat UPU..
sekarang semua kawan-kawan pakat tnye masuk fom6 ke tak..teha tak tahu nak jawab apa..sebab teha punye keputusan macam 50/50 taw tak..teha fikir kalau masuk fom6 sempat ke nak prepare barang semua sebab dftar fom6 8 Mei..sekarang dah 6 Mei..nape tak prepare awal-awal?HAHA nak tahu sebab ape?ayah teha tak bagi teha masuk fom6 sebab takut teha tak boleh buat..puas dah teha cakap yang sekarang fom6 pakai sistem baru..ayah tak caya..sampai sekarang kalau teha cakap nk masuk fom6 ayah mesti melenting..aduh la..susah jugak..bila teha tanye kalau tak dapat upu macam mana?ayah cakap masuk je swasta..amboi!bnyk betul duit..pening nye kepala ni..susah jugak rupanya ye..


haiyoo pening lah..teha nak masuk tapi malas..HAHA..tapi macam rugi pulak..tak tahu buat pilihan sebab katanya result upu kuar 7 Mei..wah!besok!dftar fom6 8Mei..napa lah rapat sangat tarikh nye..btw semoga teha berjaya!
sekian...


Norfathehah bt Rusti




terima kasih kerana sudi bace entry teyha..sila komen ye.TQ!

9 commentor:

teha said...

gudluck syg :)

acik teyha said...

thanks dear..pape pun awak un gud luck juga :)

Rhea Meera said...

Buat yang terbaik ;)

Yuu Hidayu said...

so, macam mana? dpt tak upu? hmm, nt cakap kat ayah.. belajar kat mana2 pun, kalau main-main, tetap tak boleh bawak jugak.kalau belajar sungguh2, boleh je bawak. so, sama lah macam form 6.

form 6 best ape.. lagi pun sistem baru ni, boleh baiki result lak tu.. best gila.. hek hek.

acik teyha said...

insyaallah :) tq

acik teyha said...
This comment has been removed by the author.
acik teyha said...

yuu hidayu..tak dapat lah upu..boleh ke kalau masuk lambat..dah tak sempat dah nk prepare

Yuu Hidayu said...

alah, bawak ape yg ada je.. macam sijil2 kalau takde pengesahan sekolah pun, takpe.. yg penting, pegi je dulu. duit jgn lupa bawak. kut2, kne bayar apa2 ke kan.. hehehe

acik teyha said...

haiya..agak-agak kalau kite masuk lambat sikit boleh tak?